top of page

8 Miljard Ikken - Nemo Vos & Spinvis - IFFR

Als u dit leest zijn er 8 Miljard mensen op aarde. En ondanks dat onbevattelijk grote aantal ziet u zichzelf waarschijnlijk als een volkomen uniek individu. Deze schijnbare tegenstelling is het thema van het interactieve VR-werk “8 Miljard Ikken“ van kunstenaar Nemo Vos en musicus Spinvis. “8 Miljard Ikken” is een virtuele reis door werelden die leiden van het hoogst individuele “alleen zijn met jezelf ” tot het opgaan en verdwijnen in een oceaan van eindeloos veel kopieën van kopieën van kopieën van al uw “ikken

 

De interactieve Virtual Reality totaalbeleving van Nemo Vos bestaat uit een tal van sprankelende werelden met als slotstuk, de nieuwe Spinvis single “Oogstlied”. De 360° clip van "oogstlied" is nu te bezichtigen op youtube. De co-creatie tussen Nemo Vos en Spinvis toont een andere artistieke uiting van de musicus Spinvis waarmee de makers de deelnemers aan het denken willen zetten. De show gaat in wereld-premiere op het IFFR op 26 & 27 Januari 2024 in het Theater Rotterdam. Er zijn nog enkele kaarten dus wees er snel bij.

Reeks van 5 shows mét Digital Collectibles

8 miljard ikken is de eerste nieuwe VR show van Nemo Vos & Spinvis uit een reeks van vijf shows in De Helling Utrecht. Samen met 5 verschillende muzikale acts van Nederlandse bodem produceert Dutch Digital Collectibles het komende jaar een reeks van 5 VR shows. Samen met de artiesten worden er voor alle shows digitale merchandise gelanceerd. Alle bezoekers krijgen een digital collectible mee naar huis als een “digitale goodiebag”. Eenmaal thuis kunnen zij hiermee hun digitale merchandise claimen via ons eigen platform Catalogus.Digital. Deze geeft toegang tot extra voordelen als exclusieve soundtracks, VR werelden, maker communities en verzilverbare exclusieve merchandise. 

bottom of page