top of page

Nemo Vos & Spinvis

Kamer met Uitzicht NFT

F3208CAC-B52B-4758-A0E5-47D9D2547CCF.JPEG

360° Video-Collectible

Geen VR bril thuis? Verzamel dan de 360° video Collectible en herbeleef de hoogtepunten van de ervaring inclusief het exclusieve Spinvis sounddesign door nog eens goed met jouw device om je heen te kijken.

€19,-

stephan-sorkin-kCrwoHRWe8Y-unsplash_edited_edited.png

Full VR Experience

VR Experience (VR bril benodigd). Herbeleef de volledige droomvlucht ervaring (20min) van Nemo Vos & Spinvis oneindig thuis met uw eigen VR bril. Als eigenaar van deze NFT optie krijg je de toegang tot het volledige VR bestand zodat je deze op uw eigen VR-bril kunt Installeren.

+

€99,-

girl-with-red-hat-TTVk17o6lgA-unsplash_edited.jpg

VR Experience Deluxe
(Incl. Viewmaster)

Met deze NFT krijg je niet alleen de volledige droomvlucht ervaring van Nemo Vos & Spinvis. Je krijgt ook de fysieke viewmaster met exclusieve afbeeldingen uit de live ervaring thuis gestuurd nadat u deze heeft verzilverd. Zo kunt u ook zonder uw VR bril de ervaring overal herbeleven.

+

+

€125,-

Over de Artiest

Nemo Vos is een digitale kunstenaar uit Amsterdam. Hij maakt voornamelijk virtual reality ervaringen die het best te omschrijven zijn als de droomvlucht voor volwassenen. Zijn kunst neemt je mee op een magisch realistische reis waarin je nooit precies weet wat er om de volgende hoek op je wacht. Voor zijn nieuwste virtual reality ervaring ‘Kamer met uitzicht’ werkte hij samen met Spinvis die al het sound design creëerde.

Schermafbeelding 2022-02-09 om 18.37.00.png
bottom of page