Schermafbeelding 2021-06-25 om 15.22.57.

Dutch Digital Collectibles zet talentvolle digitale makers in het zonnetje. Met een speciaal afgestemd makers programma helpen wij de (digitale) makers bij het maken van waardevolle en bijzondere Digital Collectibles (NFT's).

Elke maker heeft wel een bijzonder verhaal bij zijn werk. Wanneer je een maker wil worden bij Dutch Digital Collectibles is het belangrijk om over drie punten na te denken. Naarmate je aan de hand van deze drie punten een plan hebt opgesteld kunnen we jou verder gaan helpen om succesvolle inspirerende Collectibles (NFT's) te creëren. Doorloop de stappen en maak terwijl je dit doet de propositie voor jouw collectible. Stuur deze vervolgens naar dutchdigitalcollectibles@gmail.com zodat we jouw werk en ideeën kunnen bekijken. 

Abstract Surface

Stap 1.

Allereerst is het belangrijk om je te orienteren op het gebied van NFT's. Er zijn veel verschillende soorten used cases van NFT's. Het is dus belangrijk om te kijken wat voor soort Collectibles/artworks jij wil gaan maken. 

Kijk verder dan het gebruikelijke, dat maakt jouw Collectible uniek. Ontdek de mogelijkheden die de blockchain technologie jouw werk te bieden heeft. 

Leestips: Artists re-thinking the Blockchain, Garrett (2018)

Zie ook NFT's van artiesten zoals: Kings of Leon, Blau, Deadmous en natuurlijk onze eigen Nemo Vos x Spinvis NFT.