• dutchdigitalcollec

Nemo Vos X Spinvis

Bijgewerkt op: 23 jun. 2021

4k Tranquility Beachclub - Urban Relax Video

Limited Edition NFT van Nemo Vos met muziek van Spinvis.

Tijdelijk beschikbare oplage van 100 Collectibles (verkrijgbaar tot: 23:59, 14-7-2021).In samenwerking met Excelsior Recordings presenteert Dutch Digital Collectibles,

4K Tranquillity Beachclub- Urban Relax Video with Real Sounds. Een Digital Collectible met achteraf te verzilveren Fysieke Spinvis Cassette en bijbehorende Piggies.


4K Tranquillity Beachclub- Urban Relax Video with Real Sounds. Is een videowerk van 1:35 over ansichtkaarten en de dagelijkse zwaartekracht. Een zonnig strand. De afzender is onbekend. De geadresseerde kan iedereen zijn. Ook ik. Ook jij.


Preview Digital Collectible:

De Collectable (NFT)

In samenwerking met Excelsior Recordings presenteert Dutch Digital Collectibles, 4K Tranquillity Beachclub- Urban Relax Video with Real Sounds. Een limited edition 4K digitaal kunstwerk van Nemo Vos met muziek van Spinvis. Het 4K digitale kunstwerk is een NFT en kan exclusief gedownload worden door de 100 eigenaars van de NFT. De NFT bevindt zich in de wallet van de koper en geldt als een certificaat van eigendom. De houders kunnen na aankoop van de NFT hun Collectibles verzilveren en een limited edition cassette verkrijgen waarop de muziek uit de artwork te horen is. De Cassettes worden eenmalig gedrukt voor het aantal verkochte NFT's. Daarnaast ontvangen de verzamelaars 3 collectible Piggies uit het Artwork. Ook zijn in 5 van de 100 Collectibles 2 tickets voor de Nemo Vos X Spinvis VR ervaring verstopt. Nadat de NFT verkoop is beëindigd zullen wordt bekend gemaakt welke verzilverde NFT's deze Tickets bezitten.


De NFT bevat een digitaal 4k digitaal Collectible, een Spinvis Cassette, 3 biggetjes
Fysieke NFT, Collectibles

Wat moet ik doen om de NFT te verkrijgen?


Start met het instellen van je account om NFT's te kopen. Dit doe je eenvoudig door de stappen uit de Setup Tutorial te volgen. Weet je nog niet wat NFT's zijn? Lees hier dan meer over op onze info pagina.

Als je de NFT in je Wallet hebt kun je het digitale video-werk bekijken door op cargo.build op de unlockable content te klikken en deze te downloaden. Verder kun je de fysieke collectibles claimen via de verzilver pagina door het adres in te vullen waar je de collectible wil ontvangen.

LET OP: Voordat de Collectible verzonden wordt controleren we eerst of het wallet-adres dat je opgeeft de NFT bezit. Verkoop of transfer de Collectible dus niet voordat de collectible hebt ontvangen. De fysieke Collectibles kunnen eenmalig verzilverd worden. (*Woon je in het buitenland? Dan kan het zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor de verzending. Verzending in Nederland is inbegrepen in de prijs)


Heb je de NFT al? Ga naar de Verzilver pagina
Over de Makers,


Nemo Vos (1992) is digitaal kunstenaar

"In mijn werk vraag ik me af hoe wij, wij mensen, worden herinnerd als we er niet meer zijn."

Wat zal er uiteindelijk herinnerd worden als er niemand meer is om context te geven aan de getuigenis van ons bestaat. De incomplete data, eenzijdige verslaglegging, grote gebeurtenissen, kleine voorvallen. Alles door de tijd uit elkaar en door elkaar gehaald om uiteindelijk een nieuwe betekenis te krijgen.


"Revolutie wordt ritueel. Oorlog wordt traditie. Cynisme wordt betekenisloos."

Spinvis (1961) is componist en tekstschrijver.

De muziek voor dit werk grijpt terug op de pianomuziek zoals die vroeger werd gespeeld in bioscopen om stomme, geluidloze films te begeleiden. Wat we zien is een tragische maar ook bijna mechanische gebeurtenis.


"De muziek maakt geen deel uit van deze wereld. De muziek is een buitenstaander die later , misschien eeuwen later, de film bekijkt... Alsof het een ritueel betreft."

Excelsior Recordings, is een onafhankelijk platenlabel uit Amsterdam.

In samenwerking met Digital Collectibles wil Excelsior Recordings actief bijdragen aan de creatieve evolutie die NFT's teweeg brengen voor makers.365 weergaven