top of page
Schermafbeelding 2021-06-26 om 23.45.48.
IMG_8444_edited.jpg

Floris Smit 
Eigenaar & Oprichter

Als Crossover Creative is Floris aanjager van multidisciplinaire crossovers die maatschappelijke innovatie tot stand brengen in een digitaliserende wereld. Als professional in de creatieve sector kreeg Floris een fascinatie voor de mogelijkheden van Web3 en Metaverses voor de kunst- en muziekindustrie. Echter merkte hij al snel op dat makers in het diepe worden gegooid in een trend-gedreven markt waarbij ze vaak worden ontmoedigd door de exorbitante bedragen die technische innovatie met zich mee meebrengt. Met de oprichting van Dutch Digital Collectibles helpt hij makers samen met een team van VR-bouwers en blockchain developers met de digitale transitie door samen met hen te bouwen aan creatieve VR en Metaverse projecten.

Schermafbeelding 2021-06-26 om 23.37.21.

Mauro Eijsenring
Head of Development

Mauro is Backend Developer bij Dutch Digital Collectibles omdat hij samen met Floris de fascinatie deelt voor de mogelijkheden van NFT's en de Blockchain technologie. Met zijn expertise op het gebied van blockchain development managed Mauro de technische ontwikkelingen van Dutch Digital Collectibles als platform en leverancier van NFT diensten.

Schermafbeelding 2022-01-30 om 23.21.47.png

Sebastiaan Gerritsen
Backend Developer

Sebastiaan is Backend Developer bij Dutch Digital Collectibles en werkt samen met Mauro aan het NFT platform voor artiesten. Sebastiaan wordt enthousiast van de mogelijkheden van NFT's en de Blockchain technologie. Met zijn expertise op het gebied van blockchain en software engineering is Sebastiaan een gewaardeerde toevoeging aan het team van Dutch Digital Collectibles.

Schermafbeelding 2021-10-05 om 00.29.37.png

Max Baasten

Producent/adviseur

Max is het vierde ondernemend lid van het Dutch Digital Collectibles Team. Max zorgt als accountmanager en aanjager met een verleden in de muziekindustrie voor een extra kritische blik binnen het team. Daarnaast bezit hij over een enorme drive om als manager de belangen van de artiesten en creators waar we mee samenwerken te behartigen.

Schermafbeelding 2021-06-27 om 00.30.16.

Nemo Vos
Visual Artist

Tibor ook wel bekend onder de naam Nemo Vos is VR developer bij Dutch Digital Collectibles. Als VR maker werkt Tibor aan Virtual Reality werelden met verschillende doeleinden. Zo creert hij 360°-videoclips waarbij de kijker zich in de videoclip waant. Daarnaast bouwt hij muzikaal interactieve VR concerten waarbij de bezoekers van over de hele wereld de interactie met elkaar en de artiesten aan kunnen gaan. Vanuit een makersfilosofie deelt Tibor zijn kennis met muzikanten en makers om hen ook laagdrempelig te laten toetreden tot een artistieke Metaverse.

Partners.

tessel front nft.jpeg

Tessel Band
Muzikant/Partner

Indie-band Tessel wil hun EP-release vereeuwigen door hun live concert weg te geven aan de bezoekers van het concert. “In een tijd waarin de digitale releases om je oren vliegen willen we onze fans iets unieks geven. Een video-opname van de show als digitaal gelimiteerd verzamelobject, enkel voor de supporters van het eerste uur”, aldus Levi Oostermeijer, zanger van de band."

1200px-PIAS_Logo.svg.png

[PIAS] Holland
Platenlabel/Partner

[PIAS] ziet NFT's de kracht van NFT's als nieuwe media en wil op een creatieve manier gebruik maken van de mogelijkheden. Tegelijkertijd adviseren zij Dutch Digital Collectibles vanuit hun expertise op het gebied van de muziek industrie. Dutch digital Collectibles voorziet PIAS op zijn beurt weer van de technische back-end voor het verkopen van NFT's en voorziet PIAS en de makers van de laatste NFT ontwikkelingen. 

Schermafbeelding%202021-04-08%20om%2010.

Excelsior Recordings
Platenlabel/Partner

Excelsior Recordings ziet NFT's overal opduiken en erkent dat deze technologie kansen biedt aan veel muzikanten en kunstenaars. Met hun expertise op het gebied van de muziekindustrie faciliteren zij Dutch Digital Collectibles waar mogelijk met kennis en artiesten. Dutch Digital Collectibles voorziet hen tegelijkertijd van een up to date overzicht van de laatste ontwikkelingen omtrent NFT's.

Schermafbeelding 2021-06-27 om 00.36.23.

Spinvis
Muzikant

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Bekend van zijn succesvolle debuutalbum uit 2002, Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011), Trein Vuur Dageraad (2017) en zijn nummer 1-album 7.6.9.6. uit 2020. 
Spinvis Componeerde de soundtrack die is te horen op de Eerste NFT die Dutch Digital Collectibles samen met Excelsior Recordings en Nemo Vos uitbracht.

bottom of page