Schermafbeelding 2021-06-26 om 23.45.48.
IMG_8444_edited.jpg

Floris Smit 
Eigenaar & Oprichter

Floris Smit (MA) ontwikkelde tijdens zijn opleiding Crossover Creativity aan de HKU een fascinatie voor de mogelijkheden van NFT's voor de kunst- en muziekindustrie. Echter merkte hij al snel op dat Makers in het diepe worden gegooid in de NFT markt waarbij zij verdrinken in elkaars werk. Verder was het opvallend dat er nog geen Nederlandse NFT marketplace bestond met een duidelijke uitleg voor nieuwe consumenten. Dit leidde hem tot het oprichten van Dutch Digital Collectibles 

Schermafbeelding 2021-06-26 om 23.37.21.

Mauro Eijsenring
Head of Development

Mauro is Backend Developer bij Dutch Digital Collectibles omdat hij samen met Floris de fascinatie deelt voor de mogelijkheden van NFT's en de Blockchain technologie. Met zijn expertise op het gebied van blockchain development managed Mauro de technische ontwikkelingen van Dutch Digital Collectibles als platform en leverancier van NFT diensten.

Schermafbeelding 2022-01-30 om 23.21.47.png

Sebastiaan Gerritsen
Backend Developer

Sebastiaan is Backend Developer bij Dutch Digital Collectibles en werkt samen met Mauro aan het NFT platform voor artiesten. Sebastiaan wordt enthousiast van de mogelijkheden van NFT's en de Blockchain technologie. Met zijn expertise op het gebied van blockchain en software engineering is Sebastiaan een gewaardeerde toevoeging aan het team van Dutch Digital Collectibles.

Schermafbeelding 2021-10-05 om 00.29.37.png

Max Baasten

Producent/adviseur

Max is het derde ondernemend lid van het Dutch Digital Collectibles Team. Max zorgt als accountmanager met een verleden in de muziekindustrie voor een extra kritische blik binnen het team. Daarnaast bezit hij over een enorme drive om als manager de belangen van de artiesten en creators waar we mee samenwerken te behartigen.

Partners.

tessel front nft.jpeg

Tessel Band
Muzikant/Partner

Indie-band Tessel wil hun EP-release vereeuwigen door hun live concert weg te geven aan de bezoekers van het concert. “In een tijd waarin de digitale releases om je oren vliegen willen we onze fans iets unieks geven. Een video-opname van de show als digitaal gelimiteerd verzamelobject, enkel voor de supporters van het eerste uur”, aldus Levi Oostermeijer, zanger van de band."

1200px-PIAS_Logo.svg.png

[PIAS] Holland
Platenlabel/Partner

[PIAS] ziet NFT's de kracht van NFT's als nieuwe media en wil op een creatieve manier gebruik maken van de mogelijkheden. Tegelijkertijd adviseren zij Dutch Digital Collectibles vanuit hun expertise op het gebied van de muziek industrie. Dutch digital Collectibles voorziet PIAS op zijn beurt weer van de technische back-end voor het verkopen van NFT's en voorziet PIAS en de makers van de laatste NFT ontwikkelingen. 

Schermafbeelding%202021-04-08%20om%2010.

Excelsior Recordings
Platenlabel/Partner

Excelsior Recordings ziet NFT's overal opduiken en erkent dat deze technologie kansen biedt aan veel muzikanten en kunstenaars. Met hun expertise op het gebied van de muziekindustrie faciliteren zij Dutch Digital Collectibles waar mogelijk met kennis en artiesten. Dutch Digital Collectibles voorziet hen tegelijkertijd van een up to date overzicht van de laatste ontwikkelingen omtrent NFT's.

Schermafbeelding 2021-06-27 om 00.30.16.

Nemo Vos
Visual Artist

Tibor de Jong werkend onder het pseudoniem Nemo Vos is een kunstenaar uit Amsterdam. Vos studeerde in 2015 af aan St. Joost School of Art & Design in Breda en is onder andere bekend van zijn digitale videowerk voor Obey Clothing en een VR-project van Spinvis. Nemo Vos maakte de eerste NFT die Dutch Digital Collectibles uitbracht genaamd: 4K Tranquillity Beachclub- Urban Relax Video with Real Sounds.

Schermafbeelding 2021-06-27 om 00.36.23.

Spinvis
Muzikant

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Bekend van zijn succesvolle debuutalbum uit 2002, Dagen Van Gras, Dagen Van Stro (2005), Tot Ziens, Justine Keller (2011), Trein Vuur Dageraad (2017) en zijn nummer 1-album 7.6.9.6. uit 2020. 
Spinvis Componeerde de soundtrack die is te horen op de Eerste NFT die Dutch Digital Collectibles samen met Excelsior Recordings en Nemo Vos uitbracht.

Pers.

Persbericht Excelsior Recordings (Nemo Vos & Spinvis NFT): 
https://mailchi.mp/excelsior-recordings/digitalcollectibles 

Persbericht PIAS (Tessel NFT):
https://mailchi.mp/pias/tessel-nft-release