top of page

OVER

Dutch Digital Collectibles conceptualiseert, produceert, realiseert en distribueert immersieve live experiences met digitale merchandise

Dutch Digital Collectibles, opgericht in 2021, is een samenwerkingsverband van ervaren professionals met diverse expertises. Wij concentreren ons voornamelijk op de productie, distributie en hosting van immersieve ervaringen, met een focus op Virtual Reality, in de (live-) muziekindustrie. Gedurende het volledige productieproces bieden wij ondersteuning aan onze partners door gebruik te maken van in-house professionals. Dit wordt gecomplementeerd door ons eigen "digital merchandise" platform, Catalogus.Digital.

In reactie op de kwetsbaarheid van de culturele sector tijdens de Covid-pandemie, waar traditionele inkomstenstromen wegvielen, ondersteunen wij artiesten met geavanceerde technologieën en creatieve digitalisering. Ons platform "Catalogus.Digital" vormt een innovatief platform voor de distributie en claim van digitale merchandise. Hiermee introduceren we nieuwe (digitale) merchandise vormen met verzamelwaarde voor fans. Dit brengt vernieuwende inkomstenstromen met blockchain transparantie voor artiesten.

Door nauw samen te werken met artiesten overbruggen we de kloof tussen creativiteit en de mogelijkheden van immersieve technologie en Web3.

TELEFOON

+31 640187735

bottom of page