top of page

Service

IMMERSIVE CONTENT PRODUCTIE

Vanuit een intrinsieke drive om samen met artiesten de mooiste Virtual Reality ervaringen voor hun fanbase te bouwen pionieren wij met de productie en bouw van immersieve (live) VR-shows voor verschillende artiesten, poppodia en festivals in binnen en buitenland. Onze filosofie is het handhaven van een hoog cinematografisch niveau, met aandacht voor schaalbaarheid. 

DISTRIBUTIE & HOSTING

Gezien de vaak hoge kosten die gepaard gaan met het op locatie aanbieden van immersieve en VR-ervaringen aan een breed publiek, nemen wij dit aspect in eigen hand. Hierdoor kunnen we ons eigen werk met een grote capaciteit distribueren en hosten bij poppodia, theaters en festivals. Op deze manier streven we ernaar om immersieve ervaringen toegankelijk, schaalbaar en modulair te maken, met een garantie op kwaliteit. 

DIGITAL MERCHANDISE & WEB3 FILOSOFIE

Vanuit een digitale makersfilosofie werken we samen met artiesten om artistieke verzamelobjecten te creëren en nieuwe eerlijke vormen van waardecreatie te genereren. Door gebruik te maken van blockchain technologie, fungeert dit als het centrale element dat het mogelijk maakt om supporters extra ervaringen en voordelen te bieden. Hiermee hebben we als doel de artiesten en de culturele sector te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gecureerde en persoonlijke merchandise-applicatie.

 

Dit biedt de makers nieuwe digitale verdienmodellen met blockchain transparantie en een eerlijk royalty systeem. Voor en door hun supporters. Op deze manier kunnen ze succesvol betrokken raken bij dit nieuwe ecosysteem en werken aan:

  • Het creëren van nieuwe ervaringen voor hun supporters

  • Het opbouwen van hechte communities

  • Het aanbieden van exclusieve (digitale en fysieke) verzamelobjecten

  • Het aanbieden van token-gated content

bottom of page